Házhoz szállítás

Igen, Magyarország egész területére ingyenesen szállítjuk házhoz a megrendelt készüléket.

Igen. Külföldre a DHL Day Definite szolgáltatásán keresztül szállítjuk termékeinket.

A külföldi házhoz szállítás díja:

CellFlow Mini100: 8760 Ft

IonFlow Evolution: 27 846 Ft

IonFlow Signature: 37 213 Ft

Ha termékeinkből nagyobb mennyiségben kíván külföldre rendelni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk (contact@josab.com), és  kérjen szállítási költségajánlatot.

A webshopban feltüntetett árak tartalmazzák az adót (ÁFA). Az esetleges vámköltségeket azonban nem tartalmazzák az árak, és azokat mindig a vásárló fizeti. A LightAir nem vállal felelősséget semmilyen törvényi adó- vagy vámkérdésben.

A megrendeléstől számított 5-8 napon belül házhoz kapja a megrendelt készüléket.

Amint átadtuk a megrendelését a futárszolgálatunknak, küldünk Önnek egy e-mailt a nyomonkövetési számmal. Ezt a megrendeléskor megadott e-mail címre küldjük.

Miután befejezte a fizetést, egy visszaigazoló levelet küldünk a regisztrált e-mail címére. Ez tartalmazza a rendelés számát, a rendelés teljes körű adatait és a szállítási címet. Kérjük, ezt a levelet őrizze meg.

A megrendeléseket a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk (hétfőtől péntekig).

A megrendeléseket a beérkezéstől számított 48 órán belül (hétfő-péntek) átadjuk a futárszolgálatnak. A szállítási idő általában 5-8 munkanap, de a célállomástól függően hosszabb is lehet. Amint a megrendelését átadtuk, küldünk Önnek egy e-mailt a nyomonkövetési számmal.

A Josab Hungary Kft. a DHL-lel és a TNT/Fedex futárcéggel szállítja házhoz a megrendeléseket. A futárcégek két kísérletet tesznek a csomag kézbesítésére. Ha nem találják a szállítási címen, akkor hagynak egy üzenetet. Kérjük, mindenképpen vegye fel velük a kapcsolatot és egyeztesse velük a kiszállítás időpontját vagy a személyes átvétel feltételeit. Ha elmulasztja a két kézbesítési kísérletet, a csomagot egy hozzáférési ponton hagyják, ahol Ön átveheti azt. Ha nem veszi át a csomagot, az visszakerül a Josab Hungary raktárába, de ha ezután mégis igényli a megrendelését, akkor extra szállítási díjat vagyunk kénytelenek felszámolni.

Annak érdekében, hogy Ön minél hamarabb megkaphassa a megrendelt készüléket, a lehető leggyorsabban szállítunk. A rendelés leadása után csak akkor van lehetősége a rendelés adatainak módosítására vagy a szállítási cím frissítésére, ha a rendelés még nem került feldolgozásra. Írjon e-mailt ügyfélszolgálatunknak a contact@josab.com címre, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat a +36-70-676-3580 telefonszámon.

Segíthetünk még valamiben?

Megpróbáltuk összegyűjteni az összes kérdést és választ. Kérjük, kattintson a megfelelő ikonra!

GYIK: készülékek

Hogyan működik

Hibaelhárítás

Tisztítás és karbantartás

Házhoz szállítás

Rendelés és fizetés

Visszavétel és csere

Jótállás, garancia

Kapcsolat

Nem találta meg, amit keresett?

Inspirálódjon. Fedezze fel termékeinket.

Egészségügyi problémája van?