A LightAir legyőzi a COVID-ot

Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a LightAir IonFlow légtisztító már a levegőben elpusztítja a vírusokat, többek között a koronavírust is. Tisztítsa meg 97%-ban otthona vagy irodája levegőjét a láthatatlan betolakodóktól, és élvezze újra a normális életet!

Tiszta levegő = egészséges élet

Az egészséges, tiszta levegő egyértelműen hatással van arra, hogy hányszor és mennyire betegszünk meg. A LightAir ártalmatlanítja a levegőben lévő kórokozókat, hogy Ön biztonságban érezhesse magát otthon, a vendégei társaságában vagy a munkahelyén.

Hogyan védi meg egészségét a LightAir?

Szabadalmaztatott technológiánk megtisztítja a beltéri levegőt a legkárosabb részecskéktől. Hogyan csináljuk ezt? A válasz az ionizáció.

Tudományosan bizonyított, hogy az IonFlow technológia elpusztítja a levegőben lévő vírusok több mint 97%-át, a koronavírust is beleértve. A vírusok azonnal ártalmatlanná válnak, mivel negatív ionok kapcsolódnak hozzájuk, így biztosítva az otthona vagy a munkahelye egészséges levegőjét.

Megoldásaink

LightAir IonFlow 2.0. Evolution

Max. 50 nm-es terekbe ajánljuk

Elpusztítja a levegőben és a tárgyak felületén található vírusokat

Eltávolítja az allergéneket, a port, a penészspórákat, a füstöt és a baktériumokat

Szűrőbetét nélkül, ózonmentes

LightAir IonFlow 2.0. Signature

Max. 60 nm-es terekbe ajánljuk

Elpusztítja a levegőben található vírusok 97%-át

Eltávolítja a legkisebb káros részecskéket is a levegőből és tisztán tart mindent

Szűrőbetét és ventilátor nélkül

CellFlow Mini 100

Max. 20 nm-es terekbe ajánljuk

Eltávolítja az allergéneket, a port, a spórákat és a baktériumokat

EcoPrecision szűrőbetéttel, amit másfél évig nem kell cserélni (a légszennyezettségtől függően)

Gazdaságos és extracsendes

Rólunk mondták

Megváltoztatta az életemet.

„Tizenéves korom óta szenvedek a szezonális szénanáthától. A húszas éveim elején az asztmás rohamok miatt sokszor aludni se tudtam, hacsak nem szedtem gyógyszert. Az év elején LightAir légtisztítókat vásároltunk a hálóba és a nappaliba, és közel 30 év óta ez volt az első nyár, amikor tünetmentesen tudtam aludni éjjelenként. A szénanáthás tüneteim, még magas pollenszám esetén is többé-kevésbé megszűntek. A pollenszezon nagy részét már meg sem érzem, és nincs szükségem semmilyen gyógyszerre. Biztos vagyok abban, hogy ez a légtisztítóknak köszönhető.”
Jeannette Petersen
Dánia

Egy felnőtt átlagosan 10 000 liter levegőt szív be naponta

Egy év alatt nagyjából hatmilliószor veszünk levegőt. A levegő minősége alapvető hatással van az egészségünkre. A LightAir IonFlow garantálja:

0 %
a vírusok ártalmatlanítása
0 dB
ultracsendes
0 %
a legkisebb méretű részecskék eltávolítása

Számoljon le a levegőben lévő láthatatlan kártevőkkel, mielőtt a családja belélegzi

A LightAir és a CellFlow Mini megvédi családját és a vendégségbe érkezőket a levegőben található vírusoktól, a pollentől, a légszennyezettségtől.  A LightAir a kártékony részecskéket még a levegőben ártalmatlanítja az ionizációs eljárással, miközben elképesztően csendes. A CellFlow Mini gyors és hatékony: egy órán belül a káros részecskék 99,98%-át tünteti el a levegőből.