Rendelés és fizetés

A LightAir termékek teljes választékát megtalálhatja ezen a weboldalon. A LightAir légtisztítókat néhány kiskereskedelmi üzletben is megtalálja. Írjon nekünk (contact@josab.com), és elküldjük Önnek azon üzletek címeit, ahol megvásárolhatja a készüléket.

Igen, a LightAir légtisztítók néhány kiskereskedelmi üzletben is kaphatók. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (contact@josab.com), és mi elirányítjuk Önt a legközelebbi üzletbe. Ezután kérjük, keresse az adott üzletet, és ott tájékozódjon a termékeink aktuális készletéről.

Ide jön még infó.

Miután kitöltötte a megrendeléssel kapcsolatos információkat és jóváhagyta a fizetést, egy visszaigazoló levelet küldünk a regisztrált e-mail címére. Ez tartalmazza a megrendelés számát, a megrendelés teljes körű adatait és a szállítási címet. Kérjük, hogy ezt a levelet őrizze meg.

A megrendeléseket a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk (hétfő-péntek). A megrendeléseket a beérkezéstől számított 48 órán belül (hétfő-péntek) átadjuk a futárszolgálatnak. A szállítási idő a rendeltetési helytől függően változik, általában 5-8 nap.

Igen, a megrendelt készüléket átveheti személyesen viszonteladó partnerünknél, a Mineralholding Kft.-nél. Átvételi lehetőség: minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Mineralholding Kft.

H-1106 Budapest, Fehér út 10.

Tel.: (1) 209-2770, -71

Fax: (1) 466-8871

Mobil: +36 20 263-2413

Amint leadta a megrendelést, kap egy visszaigazoló e-mailt a rendelésszámmal és a számlával.

Ha szeretné lemondani vagy módosítani a megrendelését, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a contact@josab.com
e-mail címen, vagy a +36-70-676-3580 telefonszámon.

Segítünk Önnek a lemondásban, ha a rendelés még nem hagyta el a raktárt. Miután a megrendelését már átadtuk a futárszolgálatnak, nem tudjuk törölni a megrendelését, vagy módosítani a megrendelés adatait.

Ha módosítani szeretné a megrendelést, töröljük a megrendelését, ha az még nem hagyta el a raktárt, ezután Ön új megrendelést adhat fel.

Szeretnénk, hogy elégedett legyen a vásárlásával, ezért a vásárlástól számított 14 napon belül mindig visszaküldheti vagy kicserélheti termékeinket. Az ÁSZF-et ITT találja.

Segíthetünk még valamiben?

Megpróbáltuk összegyűjteni az összes kérdést és választ. Kérjük, kattintson a megfelelő ikonra!

GYIK: készülékek

Hogyan működik

Hibaelhárítás

Tisztítás és karbantartás

Házhoz szállítás

Rendelés és fizetés

Visszavétel és csere

Jótállás, garancia

Kapcsolat

Nem találta meg, amit keresett?

Inspirálódjon. Fedezze fel termékeinket.

Egészségügyi problémája van?