Rólunk

A svéd LightAir cég légtisztító készülékek kizárólagos hazai forgalmazója a Josab Hungary Kft.

A svéd LightAir cég légtisztító készülékek kizárólagos hazai forgalmazója a Josab Hungary Kft. Az IonFlow és a CellFlow Mini megvédi családját és a vendégségbe érkezőket a levegőben található vírusoktól, a pollentől, a légszennyezettségtől. Az IonFlow a kártékony részecskéket még a levegőben ártalmatlanítja ionizációs eljárással, miközben elképesztően csendes. A CellFlow Mini gyors és hatékony: egy órán belül a káros részecskék 99,98%-át tünteti el a levegőből.

A Josab Hungary Kft. a svéd Josab International AB magyarországi leányvállalata. Az anyavállalat ökológiai víztisztítással kapcsolatos termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat gyárt, illetve értékesít. A cégcsoporton belül a magyar cég állítja elő a víztisztító egységek aktív hatóanyagát, az Aqualit néven védett zeolitot. A budapesti székhelyű, de szerencsi telephellyel is rendelkező magyar vállalat nominális kapacitása évi 6000 tonna feldolgozott Aqualit. Ennek a szűrőanyagnak köszönhetően nagy mennyiségű vizet lehet ökológiai módon, alacsony költséggel tisztítani, ami hosszú távú fenntarthatóságot eredményez.

A Tokaj-Hegyalja környékén bányászott zeolit Európa egyik legjobb tulajdonságokkal rendelkező zeolitja. Egyedülálló tulajdonságai lehetővé teszik felhasználását – többek között – a víztisztításban is. Ezzel csökkenthető a mesterségesen előállított víztisztító segédanyagok alkalmazásának mértéke, „zöldebb” alternatívát kínálva a vízkincs felhasználásában.

Josab Hungary Kft.
Telephely és székhely: 3900 Szerencs, Keleti Ipartelep hrsz. 1963/38
E-mail: contact@josab.com

Megoldásaink

LightAir IonFlow 2.0. Evolution

Max. 50 nm-es terekbe ajánljuk

Elpusztítja a levegőben és a tárgyak felületén található vírusokat

Eltávolítja az allergéneket, a port, a penészspórákat, a füstöt és a baktériumokat

Szűrőbetét nélkül, ózonmentes

LightAir IonFlow 2.0. Signature

Max. 60 nm-es terekbe ajánljuk

Elpusztítja a levegőben található vírusok 97%-át

Eltávolítja a legkisebb káros részecskéket is a levegőből és tisztán tart mindent

Szűrőbetét és ventilátor nélkül

CellFlow Mini 100

Max. 20 nm-es terekbe ajánljuk

Eltávolítja az allergéneket, a port, a spórákat és a baktériumokat

EcoPrecision szűrőbetéttel, amit másfél évig nem kell cserélni (a légszennyezettségtől függően)

Gazdaságos és extracsendes