CellFlow technológia

Erős és gyors

Szabadalmaztatott CellFlow technológiánk hatékonyan tisztítja meg a levegőt a legkárosabb részecskéktől az ionizáció és az egyedülálló Eco Precision szűrőbetét kombinációja révén.

Az ionizáció azt jelenti, hogy a levegőben lévő részecskéket negatív töltésűvé tesszük, míg az Eco Precision szűrőbetét enyhén pozitív töltésű. A szűrő, hasonlóan a mágneshez, magához vonzza a részecskéket.

A CellFlow Eco Precision szűrőbetét nagy mennyiségű levegő gyors tisztítását teszi lehetővé, alacsony zajszint és minimális energiafogyasztás mellett. Ennek oka, hogy a szűrő rétegei egyedülállóan ritkás kialakításúak, alacsony légellenállással. Az Eco Precision szűrőbetét emellett újrahasznosított anyagokból készül, és akár háromszor hosszabb ideig is bírja, mint a hagyományos szűrők. A CellFlow környezetbarát, gazdaságos és nagyon hatékony légtisztító – ezért nagyszerű megoldás nemcsak Önnek, hanem a bolygónknak is.

A CellFlow előnyei

A CellFlow rendelkezik mindazokkal az előnyökkel, amelyekkel egy szűrő alapú légtisztítónak rendelkeznie kell! Hatékonyan tisztítja a levegőt a káros részecskéktől, hosszú élettartamú, újrahasznosított anyagokból készült szűrővel rendelkezik, elképesztően csendes, alacsony az energiafogyasztása, és nemcsak a környezetet kíméli, hanem az Ön pénztárcáját is.

Eco Precision: nem csak egy közönséges szűrő

A szabadalmaztatott CellFlow technológia egy ritkásan kialakított spirálszűrővel, az Eco Precisionnel rendelkezik. A szűrő bevonata olyan töltésű, hogy felfogja az iongeneráló töltőkamrából érkező részecskéket. A ritkás kialakítás miatt a légellenállás alacsony, ami elképesztően csendes működést tesz lehetővé, nagyon alacsony energiafogyasztás mellett.

Megoldásaink

LightAir IonFlow 2.0. Evolution

Max. 50 nm-es terekbe ajánljuk

Elpusztítja a levegőben és a tárgyak felületén található vírusokat

Eltávolítja az allergéneket, a port, a penészspórákat, a füstöt és a baktériumokat

Szűrőbetét nélkül, ózonmentes

LightAir IonFlow 2.0. Signature

Max. 60 nm-es terekbe ajánljuk

Elpusztítja a levegőben található vírusok 97%-át

Eltávolítja a legkisebb káros részecskéket is a levegőből és tisztán tart mindent

Szűrőbetét és ventilátor nélkül

CellFlow Mini 100

Max. 20 nm-es terekbe ajánljuk

Eltávolítja az allergéneket, a port, a spórákat és a baktériumokat

EcoPrecision szűrőbetéttel, amit másfél évig nem kell cserélni (a légszennyezettségtől függően)

Gazdaságos és extracsendes