Hogyan működik

Mi másképpen tisztítjuk a levegőt

Mindkét technológiánk másképpen működik, mint a legtöbb hagyományos légtisztító. Hiszünk abban, hogy csakis innovatív megoldásokkal lehet a legfinomabb és legkárosabb részecskéket eltávolítani a beltéri levegőből.

Az alábbiakban többet megtudhat arról, mi a titka a két eljárásnak.

IonFlow technológia – Hogyan működik pontosan? A LightAir IonFlow légtisztító a három koronatűből másodpercenként több milliárd elektront generál, amelyek negatív ionokká alakulnak át, amikor a levegőben lévő oxigénmolekulákkal érintkeznek. Az elektronok előállítása egy méteres távolságból mérve köbcentiméterenként több mint 250 000 negatív ion koncentrációját eredményezi, ami tudomásunk szerint több, mint amit bármely más ionizáló légtisztító eddig elért anélkül, hogy komoly mellékhatások, például egészségtelen mennyiségű ózon keletkezne. A LightAir IonFlow technológia kétpólusú ionizációs technikát alkalmaz. 110V vagy 220V használatával és nagyon alacsony, 50 mA áramerősséggel, továbbá mindössze 5W fogyasztás mellett a technológia diódák és kondenzátorok segítségével képes rendkívül magas, több mint 200.000 eV-os feszültséget elérni. Ez lehetővé teszi a másodpercenként több milliárd elektron, azaz másodpercenként több milliárd negatív ion termelését. Következésképpen a levegőben szálló részecskecsökkentés mértéke hatalmas, mivel az egy bizonyos idő alatt előállított ionok száma megfelel az egy bizonyos idő alatt feltöltött és összegyűjtött részecskék számának. A hatalmas iontermelés lehetővé teszi, hogy a negatív töltés hatékonyan eloszoljon a helyiség minden sarkában, ami azt jelenti, hogy az egész helyiség levegője megtisztul a részecskéktől, nem csak a készülékhez legközelebbi levegő. A negatív ionok a levegőben lévő pozitív töltésű szennyező részecskékhez kötődnek, például a porból, pollenallergénekből, füstből, állati szőrből, baktériumokból, penészből, vírusokból stb. származó szennyeződésekhez. A készülék különösen hatékonyan távolítja el a levegőben lévő legkisebb részecskéket, amelyeket általában ultrafinom részecskéknek neveznek. Ezeket tartják a legveszélyesebbnek az egészségünkre. A gyűjtőnek, ahogy belepik a részecskék és egyre szennyezettebbé válik, lassan megváltozik a színe. Szükség esetén a kollektor könnyen eltávolítható és mosogatószeres vízzel tisztára mosható. A nagyobb részecskecsomók a padlóra hullanak, ezek rendszeres porszívózással eltávolíthatók. Az elektronok keletkezése és ezáltal a negatív ionok előállítása folyamatosan feltölti a levegőben lévő részecskéket. Amikor a helyiségben lévő összes részecske feltöltődik, az elektronok termelése csökken, a készülék csak annyi elektront állít elő, amennyi a helyiségbe folyamatosan megjelenő új részecskék feltöltéséhez szükséges. A szoba levegője mindig tiszta marad, amíg a légtisztító be van kapcsolva.

CellFlow technológia – Hogyan működik pontosan?

Szabadalmaztatott CellFlow technológiánk hatékonyan tisztítja a levegőt a leggyakoribb káros részecskéktől az ionizáció és az egyedülálló Eco Precision szűrő kombinációja révén. Az ionizáció azt jelenti, hogy a levegőben lévő részecskéket negatív töltésűvé tesszük, míg az Eco Precision Filter pozitív töltésű.

Így a részecskéket a szűrő magához vonzza, mint ahogyan egy mágnes működik.

A CellFlow Eco Precision szűrő lehetővé teszi nagy mennyiségű levegő gyors tisztítását alacsony zajszint és minimális energiafogyasztás mellett. Az Eco Precision Filter újrahasznosított anyagokból készül, és akár háromszor hosszabb ideig tart, mint a hagyományos szűrők. A CellFlow környezetbarát, gazdaságos és nagyon hatékony légtisztító – ezért nagyszerű megoldás nemcsak Önnek, hanem a bolygónknak is.

 

Segíthetünk még valamiben?

Megpróbáltuk összegyűjteni az összes kérdést és választ. Kérjük, kattintson a megfelelő ikonra!

GYIK: készülékek

Hogyan működik

Hibaelhárítás

Tisztítás és karbantartás

Házhoz szállítás

Rendelés és fizetés

Visszavétel és csere

Jótállás, garancia

Kapcsolat

Nem találta meg, amit keresett?

Inspirálódjon. Fedezze fel termékeinket.

Egészségügyi problémája van?

Megoldásaink

LightAir IonFlow 2.0. Evolution

Max. 50 nm-es terekbe ajánljuk

Elpusztítja a levegőben és a tárgyak felületén található vírusokat

Eltávolítja az allergéneket, a port, a penészspórákat, a füstöt és a baktériumokat

Szűrőbetét nélkül, ózonmentes

LightAir IonFlow 2.0. Signature

Max. 60 nm-es terekbe ajánljuk

Elpusztítja a levegőben található vírusok 97%-át

Eltávolítja a legkisebb káros részecskéket is a levegőből és tisztán tart mindent

Szűrőbetét és ventilátor nélkül

CellFlow Mini 100

Max. 20 nm-es terekbe ajánljuk

Eltávolítja az allergéneket, a port, a spórákat és a baktériumokat

EcoPrecision szűrőbetéttel, amit másfél évig nem kell cserélni (a légszennyezettségtől függően)

Gazdaságos és extracsendes