IonFlow 2.0 Evolution

Max. 50 m²-es terekbe ajánljuk

Padlóra és asztalra is állítható / Ventilátor és szűrőbetét nélkül működik / Ultracsendes

IonFlow_Evolution_Group
Akció!

5 ok, amiért a LightAir IonFlow-t választják az otthonokba

A LightAir IonFlow az ionizáció elvén tisztítja meg a levegőt, hogy Ön zavartalanul és egészségesen élhessen az otthonában és dolgozhasson a munkahelyén.

  • A vírusok 97%-át már a levegőben elpusztítja. Az egyetlen légtisztító, amely a tudomány által bizonyítottan elpusztítja és megakadályozza a levegőben található vírusok terjedését.
  • Eltávolítja a legkisebb és legkárosabb részecskéket, például a vírusokat, allergéneket, baktériumokat, port, penészt, légszennyeződést és füstöt egészen 0,007 mikronig.
  • Ultracsendes: nincsenek zavaró hangok, amelyek megakadályoznák az alvást, a vendégséget, a munkát vagy egyéb tevékenységeket.
  • A szűrőmentes, mindössze 7 W-os, ventilátormentes működés alacsony karbantartást és alacsony üzemeltetési költségeket tesz lehetővé.
  • Ózonmentes: szabadalmaztatott ionizációs technológiát használ, amely nem bocsát ki ózont.

A LightAir IonFlow az otthona éke lesz

A készülék mindenféle stílusú otthonban jól mutat, szinte olyan, mint egy modern műalkotás, szobadíszként is kiválóan funkcionál. Végre félelem nélkül hívhat vendégeket az otthonába, a LightAir IonFlow biztosítja az egészséges, vírusmentes levegőt!

Ismerje meg a légtisztítás jövőjét!

A szabadalmazott IonFlow technológia egyedülálló és innovatív módon tisztítja meg a levegőt a legkárosabb részecskéktől: a finom, az ultrafinom és a nanorészecskéktől, egészen 0,007 mikronig.  A LightAir IonFlow kiállja az összehasonlítást a hagyományos HEPA-szűrős légtisztítókkal szemben.

Hagyományos HEPA-szűrős légtisztító
LightAir IonFlow
szűrés hatékonysága:
max. 0,1 mikronig
0,007 mikronig
szűrő:
van, rendszeresen cserélni kell, veszélyes hulladék
nincs, nem jelent pluszköltséget
hangkibocsátás:
35-80 decibel
21 decibel
áramfogyasztás:
60-175 W
7 W
Hagyományos HEPA-szűrős légtisztító
szűrés hatékonysága: max. 0,1 mikronig
szűrő: van, rendszeresen cserélni kell, veszélyes hulladék
hangkibocsátás: 35-80 decibel
áramfogyasztás: 60-175 W
LightAir IonFlow
szűrés hatékonysága: 0,007 mikronig
szűrő: nincs, nem jelent pluszköltséget
hangkibocsátás: 21 decibel
áramfogyasztás: 7 W

Kiszűri az ultrafinom részecskéket is a levegőből

A LightAir IonFlow a lehető legtisztább levegőt biztosítja! A levegőben található részecskék több mint 90%-a kisebb, mint 0,1 mikron. Ezek a részecskék a legkárosabbak az egészségre nézve is, mivel mélyen a tüdőben rakódnak le, és bejutnak a véráramba, ezáltal pedig a belső szervekre is hatással vannak. A LightAir IonFlow légtisztító 0,007 mikron szintig eltávolítja a részecskéket, ami azt jelenti, hogy a levegője gyakorlatilag mentes marad a káros részecskéktől.

Megakadályozza a vírusfertőzéseket

A LightAir IonFlow a legjobb védelem a levegőben lévő mikrobák, például vírusok, baktériumok és penészgombák ellen. Hatékony légtisztító megoldás mindenkinek, aki allergiában, asztmában, COPD-ben szenved, a várandósoknak, csecsemőknek és időseknek egyaránt, akik a legérzékenyebbek az influenzára és más fertőzésekre. Egy hét évig tartó tudományos kutatás szerint a LightAir IonFlow légtisztító a levegőben lévő vírusok 97%-át elpusztítja.

Elképesztően csendes

A LightAir IonFlow légtisztító nem fogja zavarni, ha aludni szeretne, vagy ha fontos munkája van. A legjobb HEPA-szűrős légtisztítóknál is hatékonyabb, viszont sokkal csendesebb: zajszintje 21 db(A), ami jelentősen kevesebb, mint az átlagos légtisztító 35-80 db(A) zajszintjéhez képest.

Szűrőmentes, könnyen karbantartható

A LightAir IonFlow újrahasználható részecskegyűjtőjét elegendő időnként vízzel lemosni. Nem kell új, drága szűrőket rendelnie, és nincs szükség az új szűrők bonyolult beszerelésére. És akkor sem kell aggódnia, ha esetleg elfelejti megtisztítani az újrafelhasználható kollektort, az továbbra is ugyanolyan hatékonyan fog működni.

Költség- és energiahatékony

A LightAir IonFlow légtisztítóban semmit sem kell cserélni, és soha többé nem kell drága szűrőt vásárolnia. Ezzel évente akár százezer forintot is megtakaríthat, egy átlagos HEPA-szűrős légtisztítóhoz képest. Ráadásul az IonFlow innovatív technológiájának köszönhetően a LightAir légtisztító energiafogyasztása mindössze 7W, amely további tízezreket spórol meg Önnek - ez tulajdonképpen elég ahhoz, hogy akár egy második LightAir légtisztítót is vehessen, egy másik helyiségbe.

Ózonmentes

Egyes légtisztítók ózont bocsátanak ki, de a LightAir nem! Az ózon olyan egészségügyi problémákat okozhat, mint az asztma, a tüdőtágulás vagy a COPD. A LightAir ózonmentes légtisztító, amely rendkívül magas koncentrációjú negatív ionokat termel, ezáltal nagyon hatékony a részecskecsökkentő kapacitása, ózon nélkül.

Technikai jellemzők

Méret:

19×59 cm

Súly:

2,7 kg (adapter nélkül)

Kapacitás:

kb. 50 m2-ig

Zajszint:

21 dB (A)

Energiafogyasztás:

7W

Tanúsítványok:

EMC CE, ETL (USA), GS, S, BSMI, CQC

Hatékonyság:

a legkisebb és legveszélyesebb részecskék eltávolítása (0,007 µm-ig)

Negatív ionhatás:
19 000 000 negatív ion/cm3

IonFlow 2.0 Evolution

Ingyenes házhoz szállítás
Akció!

162 891 Ft

Törlés