Visszavétel és csere

Nagyon szeretnénk, ha elégedett lenne a vásárlással. Ha azonban valamilyen okból nem elégedett a termékkel, akkor azt a vásárlástól számított 14 napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti.

A 14 napos időszak után nem fogadunk el visszaküldött terméket vagy csereigényt.

Visszaküldési igény esetén először vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@josab.com címen. Kérjük, csatolja a számlát, és indokolja meg a visszaküldés okát. E-mailben megküldjük Önnek, hova postázza a készüléket.

A készülék árát visszautaljuk Önnek, ha a visszaküldött terméket még nem használták, és az eredeti csomagolásban, sérülésmentes állapotban kerül vissza hozzánk. Ha ezek a feltételek nem valósulnak meg, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A visszaküldés szállítási költsége a vásárlót terheli. A visszatérítést feldolgozzuk, amint a termék a fenti feltételek szerint megérkezik a raktárunkba. A banki átfutási időt figyelembe véve ez akár 10 banki napot is igénybe vehet.

Írjon nekünk (contact@josab.com), és elküldjük Önnek azon üzletek címeit, ahol kipróbálhatja a készüléket.

Igen, 14 napon belül kicserélheti egy másik modellre.

A 14 napos időszak után nem fogadunk el csereigényt.

Csereigény esetén először vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@josab.com címen. Kérjük, csatolja a számlát, és indokolja meg a csereigény okát. E-mailben megküldjük Önnek, hova postázza a készüléket.

A készüléket kicseréljük, ha a visszaküldött terméket még nem használták, és az eredeti csomagolásban, sérülésmentes állapotban kerül vissza hozzánk. Ha ezek a feltételek nem valósulnak meg, felvesszük Önnel a kapcsolatot. A csereigény szállítási költsége a vásárlót terheli.

Segíthetünk még valamiben?

Megpróbáltuk összegyűjteni az összes kérdést és választ. Kérjük, kattintson a megfelelő ikonra!

GYIK: készülékek

Hogyan működik

Hibaelhárítás

Tisztítás és karbantartás

Házhoz szállítás

Rendelés és fizetés

Visszavétel és csere

Jótállás, garancia

Kapcsolat

Nem találta meg, amit keresett?

Inspirálódjon. Fedezze fel termékeinket.

Egészségügyi problémája van?